Macaleti: Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde!

Macaleti: Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde!

 COSTICA MACALETI, deputat PSD  

Daca vor fi semnalate nereguli la licitatiile pentru drumuri castigate de firma Tehnic Asist, parlamentarii social-democrati vor actiona in consecinta, spune deputatul PSD Costica Macaleti!

"Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde. Avem la nivel statal organisme care se ocupa cu acest lucru, sa verifice cum se cheltuiesc banii europeni", a declarat astazi Costica Macaleti, care a adaugat totusi ca, daca va avea o sesizare in acest sens, va face o interpelare la nivelul Camerei Deputatilor.

"Daca explicatiile membrilor comisiei de licitatie nu vor fi credibile, noi, parlamentarii, vom actiona ca atare", a conchis Macaleti.

Mai retinut in declaratii s-a dovedit a fi colegul sau de partid, Constantin Manolache, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

"A fost o comisie de licitatie. Noi, Consiliul Judetean, nu am facut decat sa intocmim proiectele. La o prima vedere, ar parea suspecta licitatia, dar nu stiu cat de subfinantate sunt celelalte firme. Nu ma pot pronunta in privinta acestei licitatii, pentru ca nu cunosc problema", a declarat social-democratul Constantin Manolache.

Reamintim ca discutiile pe seama licitatiilor pentru drumurile judetene au aparut dupa ce firma Tehnic Asist a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
60

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
89

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
83

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...