Luni s-a desfasurat concursul pentru functia de director al Scolii Populare de Arte!

Luni s-a desfasurat concursul pentru functia de director al Scolii Populare de Arte!

Liviu Andronic, consilier judetean

Cei trei candidati care au intrat in cursa pentru obtinerea functiei de conducere in cadrul Scolii Populare de Arte Botosani, respectiv Alina Calinescu, cadru didactic, actorul Florin Aionitoaie si consilierul judetean Liviu Andronic, au fost examinati luni de comisia formata din doi consilieri judeteni, Eugen Nitura si Stefan Narcis, si specialisti in domeniu, respectiv Danut Hutu, directorul Directiei de Cultura Botosani, Petre Horvat, directorul Scolii Populare de Arte Suceava, si Traian Mocanu, directorul Scolii Populare de Arte Iasi, fiind de altfel si proba decisiva pentru stabilirea castigatorului consursului, al carui nume va fi dat publicitatii in mod oficial abia marti.

"Proba de astazi a fost asa cum ma asteptam, a fost o proba dinamica, interactiva, toti membrii comisiei au pus intrebari. Pentru cine se simte pregatit, cine vrea sa faca aceasta activitate si chiar doreste nu stiu daca a fost chiar atat de dificil. Am incredere in profesionalismul comisiei, in impartialitatea lor si cred ca vor decide in consecinta, sunt convins ca si ceilalti contracandidati au fost buni, dar eu am venit putin mai degajat, de pe pozitia a treia, tensiunea era mai mare asupra lor. Acum asteptam sa vedem rezultatele", a precizat consilierul judetean Liviu Andronic.

S-a declarat multumit de cum s-a desfasurat proba de astazi, de interviu, si cel de-al doilea candidat, actorul Florin Aionitoaie, care spune ca acest concurs a fost unul usor, iar proba de astazi a fost cea mai relevanta proba, intrucat a fost o proba in care candidatul a dovedit daca vorbeste in cunostinta de cauza cu proiectul depus.

"A fost un concurs la fel ca oricare alt concurs. Din punctul meu de vedere nu a fost greu pentru ca mi-au fost puse intrebari din ce am scris eu, nu altcineva, deci a fost usor. Eu intotdeauna ma duc la o lupta ca sa o castig. Pentru prima proba daca asa a hotarat comisia, asta a fost, o proba scrisa poti sa o faci tu sau poate sa ti-o faca altcineva, in schimb la o proba verbal poti sa vezi candidatul daca stie despre ce a scris si daca vorbeste in cunostinta de cauza, din punctul meu de vedere proba scrisa nu e foarte relevanta", a spus actorul Florin Aionitoaie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
1

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
41

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
228

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...