Luna a daramat hornul unei case din Suceava

Luna a daramat hornul unei case din Suceava

   trombon.ro

Panica de nedescris pentru locuitorii de la marginea municipiului Suceava dupa ce noaptea trecuta luna s-a apropiat atat de mult de pamant incat a doborat mai multe antene de satelit si chiar hornul unei case cu trei etaje.

"Ma uitam la o reluare a emisiunii "Romanii au talent" pe plasma mea de 107 centimetri cand am auzit un zgomot infiorator. Cand am iesit afara, luna tocmai imi daramase hornul si se indrepta vertiginos spre buda din fundul curtii", spune suceveanul Marian Cuescu, de profesie lucrator la un call-center.

Si alti vecini au avut de suferit noapta trecuta dupa ce Luna plina le-a omorat animalele din ograda sau i-a tinut treji toata noaptea. "N-am inchis un ochi toata noaptea din cauza lunii care imi batea pe geam. A batut cel putin 45 de minute continuu. Nu i-am deschis si a plecat. Mi-era frica sa nu-mi sparga termopanele", spune George Abagaboantei, originar din judetul Botosani. "Am mai auzit eu povesti cu luna care coboara de la munte in gospodariile oamenilor si fura cate o mioara dar asta mi se pare ridicol!".

Potrivit oamenilor de stiinta de la Observatorul Astrologic din Techirghiol, Luna este in acea perioada a lunii si nu ar trebui deranjata. "O data la patru ani, din cauza miscarii sale de revolutie, luna se apropie incredibil de mult de pamant, fenomenul purtand denumirea stiintifica de "Ai, să-mi bag, uite ce aproape e Luna!", sfatuim populatia sa nu intre in panica sa nu urle la luna si sa nu-i deschida usa. In cele din urma se va plictisi si va pleca. In cazul in care oamenii fac misto de punctele ei negre nu este exclus ca melodia celor de la Class "Luna mi-a zambit, m-a acoperit" sa devina o realitate trista. De asemenea ii sfatuim pe temerarii care vor sa faca macar o data sex pe luna sa se abtina. Din cauza gravitatiei mici de pe Luna ar putea sa ajunga in spatiu. Loc de unde nu-i mai recupereaza nici dracu’!".

In ciuda efectelor negative pe care le-a avut pana acum apropierea Lunii de Pamant, fenomenul are si latura sa pozitiva. Astfel, autoritatile au anuntat ca vor trimite zilele urmatoare in sfarsit un roman pe Luna la bordul unei Dacii Logan. Daca se poarta frumos si nu face mizerie il vor si recupera.


Pentru conformitate, intra pe
trombon.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
450

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
418

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...