Luata in plin pe trecerea de pietoni!

O femeie de 35 de ani, din Botosani, a fost lovita in plin pe marcajul pietonal din dreptul BRD, in centrul municipiului, una dintre cele mai problematice zone din Botosani.

Lucica Bidasca incerca sa traverseze strada, dar abia a apucat sa puna piciorul pe trecere, ca a fost izbita din plin de un autoturism Dacia condus de Traian O., de 63 de ani, din Falticeni.

Femeia a cazut pe asfalt, dupa ce mai intai s-a izbit puternic cu capul de masina. La fata locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, victima fiind transportata la spital.

"Pacienta a suferit un traumatismcranio-facial si o serie de contuzii la membrele inferioare., Era speriata. Urmeaza a fi supusa unui examen radiologic amanuntit, insa se pare ca va fi internata pe sectia de chirurgie", a precizat Petre Radauceanu, din cadrul UPU Botosani.

Martorii spun ca femeia a intrat pe trecerea de pietoni brusc, fara sa se asigure in prealabil. Chiar daca nu avea o viteza mare, soferul autoturismului nu a putut opri la timp.

Din primele date, a rezultat si faptul ca autoturismul Dacia prezenta o serie de defectiuni la sistemul de franare,intrucat masina a putut fi oprita abia dupa trecerea de pietoni.

"Am fost sesizati prin 112 si am ajuns la locul accidentului, unde am gasit o femeie accidentata de un autoturism Dacia cu numere de inmatriculare de Suceava. Urmeaza sa efectuam cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului", a declarat agentul Dan Constantin, din cadrul SPR Botosani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...