LSI face referendum în şcoli privind declanşarea grevei generale în decembrie!

LSI face referendum în şcoli privind declanşarea grevei generale în decembrie!
Conducerea Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani a declanşat un referendum în rândul membrilor de sindicat din unităţile de învăţământ din judeţ pentru a vedea dacă aceştia îşi doresc declanşarea grevei generale în învăţământ, începând cu data de 9 decembrie.

Pe data de 20 noiembrie la Bucureşti a avut loc un colegiu naţional al liderilor afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ prin care s-a decis efectuarea unui referendum în rândul membrilor de sindicat privind declanşarea grevei generale în învăţământ începând cu data de 9 decembrie 2013, a declarat Liviu Axinte, preşedintele LSI Botoşani.

Rezultatele acestui referendum vor trebui centralizate până pe data de 2 decembrie pentru ca până la data de 4 decembrie LSI să transmită către FSLI procentul la nivel de judeţ cu privire la participarea la grevă.

În urma situaţiei centralizată practic probabil va fi organizat un colegiu naţional al liderilor care vor lua decizia dacă pe 9 decembrie intrăm în grevă generală sau nu, a mai spus Liviu Axinte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
38

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...