LOVITURĂ! Gino Iorgulescu, audiat la DIICOT! Presedintele LPF va fi trimis in judecata!

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost audiat vineri dimineata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Potrivit postului Digi24, Iorgulescu va fi trimis in judecata, fiind acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.

La o zi dupa ce a castigat un mandat de patru ani la conducerea LPF, Gino Iorgulescu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat de procurorii DIICOT.

Sursa citata anunta ca acest dosar in care este implicat noul numar doi al fotbalului romanesc este destul de vechi, chiar din urma cu sapte ani, si are legatura cu transferul a cinci jucatori de la defuncta FC National la Poli Timisoara.

In acest dosar este cercetat si omul care a preluat echipa FC National de la Iorgulescu, Constantin Iacov.

Cei doi ar fi declarat sume mai mici la transferul jucatorilor si n-ar fi intocmit anumite documente, astfel ca statul a fost prejudiciat cu cateva milioane de euro.

Din primele informatii, procurorii DIICOT au finalizat ancheta, astfel ca dupa redactarea rechizitoriului Iorgulescu si Iacov vor fi trimisi in judecata.

Interesant este faptul ca si fostul presedinte al Ligii, Dumitru Dragomir, are mari probleme cu legea, el fiind trimis in judecata, alaturi de Mircea Sandu, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.


Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni în sărbătoare: Câinele Dop urmează să împlinească patru ani! (foto)

astăzi, 14:25

În mai puțin de două luni de zile, câinele de serviciu Dop va împlini vârsta de patru ani. Duminică dimineață a participat împreună cu conductorul său, plutonie...

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...