LOVITURĂ: Adrian Năstase a primit un spor de pedeapsă în închisoare!

LOVITURĂ: Adrian Năstase a primit un spor de pedeapsă în închisoare!
Adrian Năstase va executa patru ani şi şase luni de închisoare, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a adăugat un spor la pedeapsa de patru ani, în urma contopirii condamnărilor primite de fostul premier în dosarele "Zambaccian" şi "Trofeul calităţii", decizia fiind definitivă.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis, marţi, contestaţia Direcţiei Naţionale Anticuropţie (DNA) şi a dispus ca la pedeapsa de patru ani de închisoare pe care o execută Adrian Năstase să se adauge un spor de pedeapsă de şase luni.

Decizia a fost luată în dosarul în care Adrian Năstase a cerut contopirea pedepselor de patru ani de închisoare din dosarul "Zambaccian" şi de doi ani de închisoare din dosarul "Trofeul calităţii".

Hotărârea instanţei este definitivă, Adrian Năstase urmând să execute o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare.

În aceste condiţii, avocatul lui Adrian Năstase nu mai poate solicita liberarea condiţionată, aşa cum intenţiona să facă dacă fostul premier rămânea cu pedeapsa de patru ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
656

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
322

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
89

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...