Locurile de parcare neconcesionate, scoase la licitaţie!

Toate locurile de parcare din municipiul Botosani pentru care nu a fost plătită taxa de rezervare, până pe data de 29 februarie, vor fi inventariate în perioada următoare de reprezentanţii municipalităşii, iar ulterior vor fi scoase la licitaţie.

Preţul pentru concesionarea unui loc de parcare va fi acelaşi ca anul trecut, respectiv 147 de lei pe an. Acesta poate creşte însă în cazul în care pentru un singur loc de parcare sunt mai mulţi doritori.

"Vom inventaria toate locurile de parcare care nu au fost plătite şi unde vor fi mai multe locuri le vom scoate primele la licitaţie. Preţurile rămân aceleaşi", a spus viceprimarul Cătălin Alexa.

În acest an vor fi scoase la licitaţie şi parcările care au fost finalizate la sfârşitul anului trecut, iar în unele zone vor fi amenajate noi parcări.

"În acest an se vor amenaja locuri noi de parcare. Sunt zone unde nu s-a intervenit deloc, cum ar fi pe Nucilor, Aleea Viilor, strada Primăverii şi în stânga şi în dreapta până în Bulevard", a adăugat Alexa.

În Botoşani sunt circa 8.000 de locuri de parcare ce pot fi concesionate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...

Atenționare ISU Botoșani: Autorități pregătite pentru gestionarea situațiilor de urgență!

astăzi, 10:46

La nivelul județului Botoșani, toate instituțiile cu rol în managementul situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase sunt în alertă, pregătite să inter...