Locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap, atent monitorizate de firma de blocare a rotilor!

Locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap, atent monitorizate de firma de blocare a rotilor!
Locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap au facut cele mai multe victime printre soferii botosaneni, care nu au rezistat si au parcat, chiar daca numai pentru cateva minute, pe un astfel de spatiu semnalizat corespunzator.

Insa, cum socoteala din masina nu se potriveste cu cea din targ, toti soferii s-au ales cu roti blocate si masini ridicate.

Pentru ca, in conformitate cu Regulamentul de blocare si ridicare a rotilor, in cazul unei masini parcate neregulamentar pe un loc destinat persoanelor cu handicap, autoturismul se blocheaza si se ridica imediat ce a fost depistat!

La Botosani, acest lucru a functionat din plin, intrucat aceste locuri din parcarile municipiului au fost atent monitorizate de angajatii firmei HSR.

Si cum fiecare parcare este prevazuta cu un astfel de loc, soferii vanati zilnic au adus un castig insemnat firmei de ridicare si blocare a rotilor.

Cati dintre botosaneni ar trebui sa beneficieze, insa, de aceste locuri de parcare?

"La nivelul judetului Botosani sunt cam 6-7 persoane cu handicap care beneficiaza de carnet de conducere. Este vorba despre persoane inscrise in Cod 1 - handicap fizic, locomotor. Acesti soferi au locuri speciale de parcare si sunt scutite de anumite taxe, intre care si taxa de poluare", a precizat comisar-sef Danut Ciubotaru, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
1

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
26

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
105

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...