Locurile de muncă vacante în Botoșani, angajatorii au nevoie de persoane calificate

Din punct de vedere al calificării în munca solicitată, puțin peste 100 din totalul posturilor vacante sunt destinate persoanelor necalificate.

Locurile de muncă vacante în Botoșani, angajatorii au nevoie de persoane calificate

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13 noiembrie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani sunt înregistrate 638 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, doar 22 sunt pentru persoanele cu studii superioare.

De asemenea, din punct de vedere al calificării, puțin peste 100 din totalul posturilor vacante sunt destinate persoanelor necalificate.

Vezi lista cu locurile de muncă vacante comunicate de agenții economici către AJOFM Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
48

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
61

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
106

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...