Locuri de muncă vacante în Botoşani. VEZI şi oferta din alte judeţe!

Locuri de muncă vacante în Botoşani. VEZI şi oferta din alte judeţe!
646 de locuri de muncă pun la dispoziţie angajatorii botoşăneni în această săptămână, în afara judeţului fiind disponibile încă 178 de oferte. 

O societate din domeniul confecţiilor angajează absolvenţi din 2016, scoţând la concurs 5 posturi de inginer tricotaje, confecţii. Se oferă un salariu de 1500 lei, plus tichete de masă. 

Aproape acelaşi salariu câştigă un asistent medical generalist la Spitalul Mavromati (1550 lei lunar), unitatea anunţând 9 posturi vacante. 

O şcoală din judeţ caută un profesor în învăţământul primar cu peste 20 de ani vechime, salariul fiind de 3213 lei. 

În schimb, un secretar la unul dintre colegiile din municipiul Botoşani va câştiga 1677 lei dacă are studii superioare şi vechime de 5 ani. 

O ofertă generoasă vine de la Primăria comunei Cândeşti, care oferă un salariu de 4205 lei pentru un post de administrator public. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
187

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
390

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
282

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...