Locul 37 mondial pentru echipa lui Alexandru Corneschi, la Wing for Life! Felix Baumgartner, invitat special - FOTO, VIDEO

Zeci de mii de oameni din intreaga lume au luat startul in acelasi timp, pe 12 fusuri orare diferite, la cel mai important eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilitati.

La Bucuresti, ''Wings for Life'' l-a avut ca invitat special pe Felix Baumgartner, omul care a sarit din stratosfera. Peste 2.000 de persoane au intrat in cursa de la noi pentru strangerea de fonduri pentru cercetarea afectiunilor coloanei vertebrale, printre ei aflandu-se si botosaneanul Alexandru Corneschi, dar si iubita sa, Irina Froicu.

Duminica, la 14.00, ora Romaniei, intreaga lume a parut un loc mai frumos. In acelasi timp, oameni de pe tot globul au pornit intr-o misiune nobila. La ''Wings for life'', cursa fara linie de finish, fiecare alearga cat poate, pana cand masina oficiala ajunge si la ultimul participant. Aceasta a pornit la 30 de minute dupa start si a crescut viteza pana la 35 de kilometri pe ora. In ea s-a aflat chiar Felix Baumgartner.

"Sunt multi oameni in lume care se afla in scaun cu rotile si scopul nostru este sa ii scoatem din scaune. De aceea alergam aici, pentru cei care nu pot", a spus Felix Baumgartner.

Echipa lui Alexandru Corneschi, ambasador Wings For Life, a ocupat locul 37 din 1865 de echipe formate la nivel mondial.

"Felicitari tuturor celor care si-au donat kilometri cauzei Wings for Life World Run. 23 de kilometri a fost media echipei. Multumesc tuturor celor care au facut parte din echipa mea. La anul va fi si mai bine!", a declarat Alexandru Corneschi, cel care a fost ajuns de masina dupa 48,64 km.

Un belgian a fost cel mai rapid in Romania la Wings For Life. A rezistat 61 de kilometri inainte sa fie prins de masina de finish condusa de Felix si Mihaela.

"M-am uitat pe harta Europei, n-am fost niciodata in Romania si m-am gandit ca e o tara frumoasa asa ca de ce sa nu merg in Romania?", Wouter Decock.

APASA AICI SI VEZI CELE MAI MINUNATE MOMENTE DE LA WINGS FOR LIFE ROMANIA!










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...