Locuinte in Botosani pentru medicii rezidenti!

Medicii rezidenti care vor veni sa profeseze in sistemul sanitor din Botosani vor primi o parte dintre locuintele ANL ce urmeaza a fi construite in municipiu.

Cel putin asta promit social-democratii, deputatul Tamara Ciofu anuntand ca deja a purtat o discutie cu primarul Ovidiu Portariuc despre aceasta facilitate pentru tinerii medici.

"Am vorbit cu primarul Ovidiu Portariuc, in conditiile in care se vor aproba un numar de locuinte prin ANL, o parte dintre aceste locuinte sa fie acordate tinerilor medici care sunt rezidenti si care vor veni in Botosani, pentru a ocupa un loc de munca in sistemul de sanatate botosanean.", a declarat deputatul Tamara Ciofu.

Aceasta a adaugat ca vrea ca aceasta initiativa sa fie implementata si la nivel national, iar toate autoritatile locale sa fie obligate sa le acorde locuinte medicilor tineri.

"Vom incerca sa gasim solutii ca in viitor sa nu se mai intample sporadic acest lucru si sa facem aceasta initiativa un proiect legislativ ca toate autoritatile locale sa fie obligate sa distribuie un numar de locuinte si tinerilor specialisti care vin in judetul respectiv.", a spus Ciofu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...