Locuinţă modulară alocată unei familii rămase fără casă

Familia din Călăraşi care a rămas fără casă săptămâna trecută în urma unui incendiu devastator va primi un ajutor din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Locuinţă modulară alocată unei familii rămase fără casă

În şedinţa de joi a organismului, s-a aprobat proiectul de hotărâre propus de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă privind alocarea unui modul de locuit familiei din Pleşani, comuna Călăraşi.

"Am întocmit un proiect de hotărâre urmare a solicitării comunei Călăraşi privind repartizarea unei construcţii uşoare, din elemente modulate pentru doamna respectivă. Propun să repartizăm această construcţie pentru că avem în evidenţă astfel de locuinţe disponibile", a spus şeful ISU, col. Cristian Amarandei. Proiectula fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Incendiul de săptămâna trecută, de la Pleşani, a izbucnit ziua în amiaza mare, din cauza unui jar căzut din sobă. Trei echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenție Ștefănești și Trușești au intervenit pentru stingerea incendiului. Locuința a ars în proporție de cca. 80%, pagubele fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Despre incendiu, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici: Rămaşi sub cerul liber după ce le-a ars casa! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
18

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...