Lista cu asistenții medicali de la Mavromati promovați în grad, la mâna șefilor de secții

Lista cu asistenții medicali de la Mavromati promovați în grad, la mâna șefilor de secții
Lista cu asistenții medicali de la Spitalul Județean Mavromati care vor fi promovați în grad, după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, va fi stabilită la nivelul fiecărei secții de către medicii șefi.


Conducerea unității spitalicești nu a fost de acord cu propunerea sindicaliștilor, de a veni ei cu lista, iar la nivelul Comitetului Director s-a decis ca nominalizările să fie făcute de medicii șefi de secție.

În primă fază ar urma să fie promovați 17 asistenți medicali, din cei 117 care au dat examen pentru gradul principal. Ulterior, numărul acestora ar urma să crească pe măsură ce se pensionează actualii asistenți care au gradul principal.

“Promovarea asistenților în gradul principal va fi făcută conform legislației în vigoare după propunerea medicilor șefi de secție. Conducerea nu a fost de acord cu propunerea sindicatului, cu lista propusă, și aceasta a fost propunerea Comitetului Director", a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
319

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
336

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
205

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...