Liliana Teodoriu vrea să i se restituie banii confiscaţi de anchetatori!

Liliana Teodoriu vrea să i se restituie banii confiscaţi de anchetatori!
Judecată pentru luare de mită în formă continuată, medicul Liliana Teodoriu, de la Cabinetul de expertiză medicală, de la Casa Judeţeană de Pensii, a făcut plângere împotriva ordonanţei de instituire a sechestrului pe bunuri şi a cerut restituirea sumelor care i-au fost confiscate în urma percheziţiilor domiciliare.

În urma perchezitiilor efectuate anul trecut, a fost ridicata suma de 416.616 lei din locuinţele invinuiţilor Teodoriu Liliana şi Teodoriu Liviu Gheorghe, soţul doctoriţei.

Şi în luna iulie anul trecut, Liliana Teodoriu a formulat o plângere împotriva măsurii indisponibilizării sumelor, susţinând că banii nu erau ai ei, ci erau dati spre pastrare de catre o ruda. Cererea i-a fost respinsă.

Acesti bani pe care doctorita Teodoriu sustine ca ii avea spre pastrare erau ascunsi bine, procurorii fiind nevoiti sa ii scoata din ciorapi sau chiar din lenjeria intima.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au reuşit să probeze că sumele proveneau de la pacientii care apelau la Cabinetul de expertiză.

Solicitarea depusă de Liliana Teodoriu urmează a fi analizată de magistraţi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
180

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
953

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
470

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...