Liliac scos dintr-un apartament din Botoşani cu...jandarmii!

Liliac scos dintr-un apartament din Botoşani cu...jandarmii!
Somnul unei femei care locuieşte într-un apartament din municipiul Botoşani a fost tulburat de un liliac, panicată aceasta sunând la 112 după ajutor.

În dimineața zilei de sămbătă, 15 iulie a.c., în jurul orei 04.00, o femeie a sesizat, prin apel la numărul unic de urgență 112, faptul că în apartamentul său din Parcul Tineretului a pătruns un liliac.
         
Echipajul de jandarmi care s-a deplasat la adresa indicată a constat că cele reclamate se confirmă, luând măsurile necesare pentru alungarea liliacului din locuința femeii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triumf botoșănean: Teatrul ”Mihai ”Eminescu”, trei premii la Festivalul de la Buzău, cu spectacolul ”La Academie”! (Video)

astăzi, 09:24
48

„La Academie”, producţie a Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, a fost desemnat Cel mai bun spectacol la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Buzău/ Iubeşte/ Teatru, care ...

Cosmin Andrei: „Până la finalul acestui mandat vom avea platforme noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor în fiecare cartier din oraș”

astăzi, 09:12
27

Primarul Cosmin Andrei a anunțat astăzi că până la finalul actualului mandat, sfârșitul lunii octombrie, se vor instala 202 insule ecologice pentru colectarea inteligentă a deșeuril...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (304)

astăzi, 09:00
24

Prin amabilitatea redactorului-şef  primesc  nr. 2(8) / 2024  al revistei de atitudine prin satiră şi umor „Cu Cioara vopsită”. Pe cele 16 pagini şi-au făcut loc crea...