150 de ani de învăţământ instituţionalizat în comuna Vlăsineşti!

150 de ani de învăţământ instituţionalizat în comuna Vlăsineşti!
150 de ani de învățământ instituționalizat în comuna Vlăsinești a prilejuit un moment de frumoasă manifestare dedicată școlii și slujitorilor săi.

Ca parte a amplului program al Zilelor comunei Vlăsinești", duminică, 16 august, începând cu orele 10.00, Școala din Vlăsinești a găzduit un adevărat eveniment, la care au participat senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu, personalități botoșănene, locale și alți numeroși invitați.

Domnul Lucian Trufin, primarul comunei, a moderat întregul program desfășurat pe durata a câtorva ore.
Apogeul manifestărilor l-a constituit lansarea cărții "Comuna Vlăsinești. Școala 150. Însemnări monografice", avându-i autori pe prof. Gheorghe Burac, Livia Ciucălău și Lidia Macsiniuc.

Mulți dintre cei prezenți au rostit aprecieri emoționante asupra evenimentului, acesta completând în mod fericit seria manifestărilor dedicate culturii locale.

"Cartea lansată în acest moment de sărbătoare, reprezintă încă o contribuție la creșterea și popularizarea valorilor spirituale vlăsineștene", a declarat domnul prof. Gheorghe Burac.
(Comunicat de presă)



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
66

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
152

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
142

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...