Liderul tinerilor liberali despre "văicăreala" primarului că nu a fost primit de şeful CJ: "Putem demonstra cu camerele video că nu a călcat niciodată pe la biroul domnului Ţurcanu"

  Liberalii susțin că mesajele pe care le comunică în ultima perioadă cei de la PSD, în spațiul public, privind USL-ul, sunt false, iar tinerii din PSD au început să fie foarte vocali lăsându-se “înduplecați de conducătorii lor supremi și aleargă proclamând bezmetic refacerea USL-ului".

 Lucian Diac Milatinovici, preşedintele organizaţiei judeţene a TNL Botoşani, susţine că tinerii social-democraţi par să nu înțeleagă că USL-ul s-a desființat, că nu mai există.

“Par să nu înțeleagă că oamenii știu că USL s-a desființat din cauza faptului că PSD nu a suportat PNL-ul ca un partener egal. Oamenii s-au convins că liderii PSD nu au în planurile lor necazurile oamenilor și că inițiativele lor nu urmăresc în niciun caz refacerea României și bunăstarea cetățenilor. Indiferent de mesajele false pe care le comunică departamentele PSD, asigurăm că în PNL adevărații liberali sunt uniți și lupă pentru o Românie modernă", a spus liderul tinerilor liberali.

Acesta a mai subliniat că ofensiva locală a PSD din ultima vreme arată starea de disperare și nervozitate care s-a instalat în rândul social-democraților şi dezvăluie aversiunea pe care o au aceștia față de PNL și față de Florin Țurcanu.

“Am observat aceasă aversiune și în afirmația domnului Ovidiu Portariuc care odinioară se văicărea că nu are acces la audiență la domnul președinte. Putem confirma și noi consilierii lui, și camerele de luat vedere din instituție, că dumnealui nu a călcat niciodată pe la biroului domnului președinte Florin Ţurcanu în intenția de a obține o audiență. Niciodată nu a pus vreun consilier să vină la birou să vadă dacă domnul președinte ținea audiențe sau să sune la cabinet", a conchis Lucian Diac Milatinovici, care este şi consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...