Liderul din Premier League marcheaza in ambele reprize si alte ponturi la pariuri

Liderul din Premier League marcheaza in ambele reprize si alte ponturi la pariuri

   TIPZOR GAMMING ADVERTISING

In plina revenire de forma, Leicester va primi vizita liderului Man. City. Este primul examen pentru Claude Puel, francezul care a preluat echipa "vulpilor" in urma cu doar 2 saptamani. Ionel Danciulescu, Expert al agentiei de pariuri sportive Unibet, considera ca Jamie Vardy, 6 reusite in 11 etape, are mari sanse sa inscrie din nou - cota 3,35. Jucatorul a reusit un hattrick in victoria 4-2 din campionatul trecut.

Sa nu uitam insa ca Man. City domina autoritar acest sezon, iar pana acum a castigat toate cele 5 meciuri jucate in deplasare. Mai impresionant decat atat, in 5 din ultimele 6 deplasari, Man. City a inscris in ambele reprize minim un gol. Iata astfel o idee pentru biletul zilei: City da gol in ambele reprize - cota 1,81.

Derby incins la Roma

In Italia, Capitala va fi teren de lupta in week-end: AS Roma si Lazio Roma se intalnesc intr-o partida ce pare foarte echilibrata. Atat de echilibrata incat s-ar putea incheia la egalitate - cota 3,50. Egalul e cel mai frecvent rezultat in Derby della Capitale, 57 din cele 146 de partide s-au terminat remiza.

AS Roma si Lazio Roma sunt vecine in clasament, locurile 5 si 4, fiind despartite de un singur punct. Lazio are o serie excelenta de 6 victorii consecutive, in timp ce Roma a legat 4 succese la rand, deci ambele trec printr-o perioada foarte buna. In 6 din ultimele 7 jocuri ale lui Lazio s-au marcat minimum 3 goluri. La fel si in ultimele 2 jocuri ale Romei, in toate competitiile. Asadar, idee de joc la pariuri sportive: peste 2,5 goluri - cota 1,62.

Napoli vrea sa-si pastreze primul loc

Liderul din Serie A, Napoli, are nevoie de victorie in fata celor de la AC Milan, pentru ca in caz contrar rivalii de la Juventus Torino ar putea profita. Trupa lui Maurizio Sarri este in usoara scadere de forma, avand 2 jocuri in toate competitiile fara victorie. Napoli este mare favorita in fata lui Milan, caci rossonerii au avut oscilatii pana acum si au pierdut derby-urile din Serie A - meciurile cu Lazio, Roma, Inter si Juventus.

Ambele marcheaza - cota 1,62 (in 7 din ultimele 8 deplasari ale Milanului la Napoli, ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj) si Napoli castiga la peste 1,5 goluri avans - cota 2,16 (Napoli a castigat la minim 2 goluri diferenta 3 din ultimele 4 derby-uri jucate acasa cu AC Milan) sunt doua optiuni posibile la pariuri ce s-ar putea dovedi inspirate.
(P).