Lider PSD isi pierde toate functiile din partid in urma unui comentariu pe Facebook, in care ii critica pe americani!

Lider PSD isi pierde toate functiile din partid in urma unui comentariu pe Facebook, in care ii critica pe americani!
Un lider local PSD si-a pierdut toate functiile din partid dupa ce a facut un comentariu controversat pe pagina sa de Facebook. Acesta a demisionat dupa ce a fost criticat in presa pentru comentariul sau anti-american.

PSD-istul Doru Damian, din Braila, a decis să demisioneze din toate funcţiile pe care le deţinea la nivelul partidului. Gestul vine în urma unui comentariu postat recent pe pagina personală de Facebook, în care Damian făcea referire la sosirea soldaţilor americani în România, punându-şi întrebări în privinţa posibilităţii ca "oaspeţii" să nu îşi mai dorească să plece. Social-democratul a hotărât să renunţe şi la contul său de Facebook, care, momentan, este indisponibil.

"Este adevărat. Aşa am considerat că este mai bine pentru mine. Sunt membru PSD în continuare, dar mi-am dat demisia din absolut toate funcţiile de conducere de la nivel central şi naţional de la PSD. Ce să vă spun? Având în vedere ultima apariţie a mea în mass-media pe un comentariu din care a rezultat, vezi, Doamne!, că nu ştiu ce aş fi eu, atunci am considerat că a venit vremea să închid subiecte din astea şi să îmi văd de treaba mea. A fost un comentariu de o anumită factură pe care nu vreau să îl detaliez. A fost picătura care a umplut paharul. Am zis că cel mai bine pentru mine este să ies din viaţa publică", a declarat Damian, conform obiectivbr.ro.

De reţinut că, pe lângă faptul că era purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Brăila, Damian ocupa şi poziţia de vicepreşedinte la nivel local şi era membru în Consiliul Naţional al partidului.

"Vom mai scapa vreodata de americani?", a scris Damian pe Facebook, precizand de asemenea ca nu avem nevoie "nici de militari americani, cum nu avem nevoie nici de militari rusi prin tara noastra". "Romania a fost eliberata de sub rusi in anii ’60…de americani vom mai scapa vreodata?! Dar la prostia care este suverana azi in Romania", a mai mentionat Damian in contextul in care un convoi militar apartinand Fortelor Terestre Amerciane dislocate in Europa, a tranzitat judetul Braila, cu destinatia Poligonul Smardan, unde se desfasoara Exercitiul Multinational Saber Junction 15.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
8

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
86

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
492

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...