Licitatia pentru drumul Iasi-Botosani, contestata. Printre nemultumiti se afla si Transporturi Auto SA Botosani

Licitatia desfasurata in urma cu cateva saptamani si care a vizat executia lucrarilor de reabilitare a drumului judetean Iasi - Botosani nu a scapat de contestatii.

Cinci firme au depus contestatii, nemultumite de decizia Consiliului Judetean (CJ) Iasi, prin care firma Euroconstruct Grup SRL Iasi a fost declarata castigatoare.

Trei dintre societatile nemultumite, Viarom Construct SA Bucuresti, Ted Construct SRL Iasi si Transporturi Auto SA Botosani, au contestat decizia CJ Iasi la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC), in timp ce alte doua firme, Euroconstruct SA Timisoara si Antrepriza Lucrari Drumuri si Poduri (ALDP) Iasi, au facut contestatie la Tribunal.

"Firmele reclama modul prin care au fost excluse de la licitatie. Acum trebuie sa semnez circa 15.000 documente care vor fi trimise la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, urmand ca acest for sa ia o decizie. Oricum, nu este normal sa ajungem la contestatie. Legislatia trebuie sa se schimbe neaparat", a spus Victor Chirila, vicepresedintele CJ Iasi, citat de Buna Ziua Iasi.

Lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere interjudetene pentru drumul 282 cuprind o lungime totala de 38,34 kilometri, trecand prin localitatile Tiganasi si Vladeni - pentru tronsonul DJ 282C, Sipote - pentru tronsonul DJ 282 si Plugari - pentru tronsonul DJ 282B.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...