Liceenii de la Regina Maria dau viață … roboților

Liceenii de la Regina Maria dau viață … roboților

V-ați gândit vreodată că și cele mai nebunești visuri ale voastre pot deveni realitate?  Noi, 15 elevi de la Liceul ,,Regina Maria” Dorohoi, împreună cu domnii profesori, Oprița Petru-Simion și Bolohan Mihai, am început să lucrăm la visul nostru și am înființat echipa de robotică a liceului, North East Dynamics.

Credem că motto-ul ,,Unitate în diversitate” ne caracterizează întru totul. Suntem atât de diferiți, dar pasiunile și idealurile comune ne-au adus împreună. Și, pentru că ne plac provocările, am ales să ne înscriem în competiția BRD FIRST Tech Challenge.

Lucrurile mari iau timp, dar când vine vorba despre ceea ce iubești să faci, nimic nu e de prisos. Robotul prinde contur, iar paginile noastre de Facebook și Instagram sunt în continuă dezvoltare. Ne dorim să construim un robot care să ne ducă cât mai departe în concurs, să ne îmbunătățim capacitățile STEM, să învățăm să formăm o echipă unită și să dăm dovadă de gracious professionalism.

Suntem extremi de recunoscători pentru șansa care ne-a fost oferită, pentru piesele în valoare de peste 5000 de euro primite de la  Asociația ,,Nație Prin Educație” și pentru faptul că am fost aleși să reprezentăm județul. În perioada 15-17 februarie participăm la etapa regională (Iași) și credem că vom face față cu brio concurenței puternice.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, follow paginii de Facebook și Instagram, pentru că suntem foarte activi și NU UITAȚI: Orice vis poate deveni realitate!

Rotariu Georgiana clasa a X- a A

Liceul ,,Regina Maria” Dorohoi
















 

 

Spune-ne opinia ta