Liberalii suceveni, monitorizati de Florin Turcanu?

Liberalii suceveni, monitorizati de Florin Turcanu?

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

La cateva zile dupa ce mai multe inregistrari din cadrul Delegatiei Permanente a organizatiei PNL Botosani erau facute publice, prin intermediul presei centrale, liderul liberalilor botosaneni isi manifesta optimismul fata de viitorul sau politic.

Florin Turcanu a explicat, intr-o emisiune pe postul Somax TV, ca PNL va face plangere penala impotriva lui George Ostafie, recent exclus din partid, considerat a fi cel care a furnizat presei inregistrarile cu pricina.

Surpriza, insa, de abia acum apare.

"In aceeasi emisiune, Florin Turcanu a anuntat ca, in ciuda scandalului din presa, conducerea centrala a PNL l-a desemnat presedinte coordonator al Filialei PNL Suceava si coordonator pe Moldova al campaniei lui Crin Antonescu la prezidentiale", scrie jurnalistul Somax TV Adrian Sorodoc, pe blogul sau.

Comitetul Executiv si Delegatia Permanenta Nationala a desemnat coordonatori pe filialele care au probleme, si din Moldova filialele care aveau probleme erau Neamt si Suceava, a explicat Florin Turcanu pentru Stiri Botosani.

"Neamtul i-a revenit domnului ministru Vosganian si Suceava mi-a revenit mie. Nu-i problema ca nu sunt oameni competenti la Suceava care sa ocupe acesta functie, dar au nevoie de un sprijin acolo ca sa poata sa mearga lucrurile intr-o directie buna. Pana acum functia de presedinte coordonator la Suceava a fost ocupata de Relu Fenechiu", a declarat joi Florin Turcanu.

Se pare, insa, ca sucevenii si-au cam rezolvat din probleme, intrucat la inceputul acestei saptamani si-au desemnat noua conducere, in persoana fostului subprefect de Suceava, Alexandru Baisanu.

Cat priveste functia de coordonator pe Moldova al campaniei lui Antonescu, Turcanu vorbeste despre acest lucru, chiar daca in final recunoaste ca "inca nu s-au stabilit sefii pe regiuni".

"Vicepresedintele Romeo Stavarache este vicepresedintele in campania electorala a lui Crin Antonescu, iar eu sunt coordonator pe Moldova, fiind membru in Biroul Politic. Atat timp cat domnul vicepresedinte este director de campanie la nivel national, noua ne revine sarcina mai mult sa ne ocupam de Moldova. Inca nu s-au stabilit sefii de campanie pe regiuni, dar daca partidul va stabili ca am posibilitatea si timpul imi va permite, am sa vad, maine am prima intalnire la Suceava ca presedinte coordonator PNL", a precizat liderul liberalilor botosaneni.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...