Liberalii botosaneni il invita pe Buhaianu sa faca publice eventualele fraude din timpul guvernarii Tariceanu!

Liberalii botosaneni il invita pe Buhaianu sa faca publice eventualele fraude din timpul guvernarii Tariceanu!
Liberalii botosaneni se arata iritati de recentele declaratii ale deputatului PD-L Catalin Buhaianu, care a facut acuzatii grave la adresa guvernarii Tariceanu.

Declaratiile lui Buhaianu au venit dupa ce Tariceanu a spus la Botosani ca PD-L este un partid care nu a facut altceva decat sa-si castige voturile cu pomeni electorale.

"Lucrul care m-a deranjat foarte mult si pe care vreau sa-l transmit liberalilor botosaneni, dar si celorlalti cetateni, e ca pe perioada cat Tariceanu era prim-ministru. in judetul Botosani nu s-a intamplat absolut nimic spectaculos. Am asistat pe de alta parte la o serie de licitatii trucate in cadrul primariilor din judet, in care s-au achizitionat becuri de un milion de lei si braduti ornamentali la 160 milioane de lei bucata. Este un partid care nu a facut altceva decat sa-si castige voturile cu pomeni electorale. Astea sunt realizarile Guvernului Tariceanu si ale lui Campanu in judetul Botosani", declara deputatul Catalin Buhaianu in urma cu cateva zile.

In replica, liberalii botosaneni sunt de parere ca deputatul Buhaianu nu are dreptate, invitandu-l pe parlamentar sa faca publica orice frauda comisa in perioada Guvernului Tariceanu.

"Ii reamintim domnului deputat Buhaianu ca in timpul acestei guvernari - a guvernarii liberale, pentru judetul Botosani au fost alocate sume de cinci ori mai mari decat in perioada 1990-2004 laolalta. Acesti bani au contribuit la reabilitarea de scoli si spitale si dotarea acestora cu aparatuta moderna, au fost folositi pentru reabilitari de drumuri, reabilitari de retele de apa si canalizare, iluminat public. Daca domnia sa cunoaste cazuri in care sume de bani veniti de la Guvern au fost utilizate in mod fraudulos, il rugam sa le faca publice. De asemenea ii dorim domnului Buhaianu ca in acest mandat de parlamentar sa contribuie la aducerea in judet a macar 1% din sumele venite in judetul Botosani in perioada 2005-2008", se arata intr-un comunicat remis redactiei de Biroul de Presa al PNL Botosani.

 TARICEANU A REUSIT SA II ENERVEZE PE PEDELISTII BOTOSANENI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
21

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
166

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
517

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...