Leo Grozavu suparat pe televiziuni, din cauza caldurii de afara! Reactia lui Radu Naum: "Sa investeasca in stadione si se poate juca in ianuarei"

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, s-a plans de caldura mare din timpul cu FC Voluntari, scor 1-1. 

Tehnicianul a vorbit si despre meci, precizand ca inca nu are tot lotul valid pentru a trimite in teren cea mai buna echipa de start.

"In primul rand vreau sa spun ca este inuman sa joci fotbal la aceasta ora, dar din pacate in Romania fotbalistii nu conteaza, conteaza doar interesele. Asta este, jucam la ora 1 la pranz, jucam dimineata la ora 10, jucam cand se doreste. Despre joc nu sunt multe de spus. Consider ca am controlat prima repriza, dar am facut multe greseli de pozitionare. Am primit gol iarasi la o faza ciudata. S-a executat lovitura, s-a mai executat odata si probabil daca ratau se mai executa odata, pana marcau gol, asta este. Nu suntem inspirati in fata portii. Inca nu am gasit jucatorii cei mai inspirati, nici nu avem foarte multe solutii, pentru ca aproape la fiecare meci ni se accidenteaza cate doi jucatori si este destul de dificil sa facem un prim 11.", a spus Leo Grozavu la Digisport.ro.

Declaratiile antrenorului de la Botosani l-a deranjat pe realizatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, care a spus ca echipele ar trebui sa investeasca in stadione pentru ca terenurile de joc sa fie apte pentru partide care ar putea sa joace si in ianuarie.

"Leo Grozavu ar trebui sa vorbeasca cu patronul, care depinde de banii din televiziune. Echipele se investeasca in stadioane si se poate juca si in ianuarie, ca doar nu e viscol in fiecare iarna in ianuarie, ca se poate. Jucam si impingem campionatul mai incolo ca nu fie cald. Este adevarat ca e foarte cald si il intelegem pe Leo Grozavu , dar nu intelegem de ce e suparat pe noi. Poate se va calma. Important este sa se gaseasca solutii pentru aceasta problema", a spus Radu Naum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...