Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale

Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale
Structura personalitatii umane se dezvolta in functie de anumite trasaturi predominante, cu care ne-am nascut si altele adiacente, pe care le dobandim pe parcursul existentei noastre. Personalitatea umana este complexa si imbina trasaturi atat de diverse si diversificate, incat ar fi eronat sa o reducem la trasaturile unui singur temperament. Cu toate acestea, un singur temperament este predominant. Iar acest temperament predominant are atat aspecte pozitive, cat si negative.

De asemenea, cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: temperamentul coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic, aduse pentru prima oara in discutie de medicii greci Hipocrate si Galenius sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Nu este niciun secret pentru nimeni ca un Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Te intereseaza sa afli care este tipologia temperamentala dominanta a partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic? In randurile de mai jos iti prezentam tipologia temperamentala a zodiilor masculine:


Barbatul Berbec = Sangvinic – De ce mai multe ori se intampla ca barbatul Berbec sa mosteneasca un temperament Sangvinic. Vorbeste mult, reuseste fara efort sa-ti intre pe sub piele, comunica de minune despre cate in luna si in stele si jongleaza de minune cu componentele realitatii. Stie sa profite de ceea ce i se ofera si nu rateaza nicio sansa care ii poate aduce fericirea prezenta. Pune suflet in tot ceea ce face chiar daca uneori uita scopul pentru care face. Poate fi nestatornic, dezinteresat de problemele partenerei sale si concentrat mai mult asupra propriilor satisfactii.

Barbatul Taur = Flegmatic
– Chiar daca are si trasaturi asociate si celorlalte tipuri de temperamente, in nenumarate cazuri, barbatul Taur este un Flegmatic. Metodic si hotarat sa nu cedeze dusmancei sale de moarte- schimbarea, nu ar renunta nici in ruptul capului la tabieturile si principiile sale de-o viata. Onest, sincer, inteligent, baiat bun, baiat de casa, la locul lui, are propriile lui metode de seductie: rabdarea – e dispus sa te astepte oricat, perseverenta –nu s-ar da batut Doamne Fereste si trainicia sentimentelor sale – nu o sa-l prinzi inselandu-te vreodata. Ii place rutina la fel de mult precum uraste scandalurile si conflictele.

Barbatul Gemeni = Sangvinic– Gemenilor le curge prin vene sange de Sangvinic. Nimeni nu poate sa nege ca Gemenilor le place sa zboare din floare in floare, in cautarea retetei optime a fericirii. Energici, pasionali, fermecatori, plini de viata si traind intens fiecare emotie te fac sa ii indragesti usor, trecandu-le cu vederea promisiunile desarte si inconsecventa deciziilor. Nimeni nu intelege cum de persoane asa ambitoase si pline de potential pierd uneori din motive banale precum ar fi superficialitatea.

Barbatul Rac = Melancolic
– O buna parte din alcatuirea temperamentala a Racului este Melancolica. Aparent, Barbatul Rac poate face pe durul si poate juca de minune rolul baiatului rau si hotarat, insa cei care au avut de-a face cu el stiu cel mai bine... Racul este dependent de incurajarile celorlalti, este uneori timid si vulnerabil, retras si gasindu-si cu greu cuvintele fata de ceilalti. Poate fi insa un partener de viata extraordinar si un tatic afectuos, avand un simt al datoriei si al stabilitatii foarte bine dezvoltat.

Barbatul Leu = Coleric  – Din cap pana in picioare, Leul este un Coleric. Dispune de ambitie, are o vointa forte si o viteza de reactie incredibila, este pasional, incapatanat si se implica suta la suta in tot ceea ce face, parand a dispune de o energie inepuizabila. Din cauza impulsivitatii sale si a caracterului sau iute, poate fi un partener de viata destul de dificil. Este in permanenta agitat, dispune de prea putina rabdare, se enerveaza cu usurinta si isi pierde controlul cat ai zice peste...

Barbatul Fecioara = Melancolic – Barbatul Fecioara dispune de un temperament predominant Melancolic. Nu-i sar cuvintele de pe buze, dar stie sa le aleaga pe cele mai potrivite. Nu-i taie gura sabii, dar cand face o afirmatie, nu o face doar de dragul de a o face. Nu e tocmai un amant pasional si plin de verva, insa poate fi unul extrem de tandru si iubitor. Este destul de greu sa-i descifrezi universul interior, insa daca vei reusi, vei fi uimita de profunzimea lui. Ai mare grija insa! Melancolicul din Balanta este un perfectionist din nastere si are asteptari mari atat de la sine, cat si de la ceilalti!

Barbatul Balanta = Flegmatic – Temperamentul care are cel mai greu cuvant de spus in zodia masculina a Balantei este cel Flegmatic. Calm, echilibrat, uneori prea calm, prea lipsit de spontaneitate, actionand tacticos si metodic, Barbatul Balanta are harul de a atrage simpatiile si prieteniile celor din jur. Impaciuitor, plin de sarm si de vorba magica, intotdeauna atent la nevoile celorlalti, cat de cat adaptabil, Balanta se poate transforma cu usurinta in tipul de barbat pe care ti-ai dori sa-l ai mereu in preajma. Tine la fair-play si sub o forma sau alta, il preocupa armonia si esteticul. Il intereseaza deopotriva arta si femeile frumoase. Mai ales in perioada antematuritate, teama de luarea responsabilitatilor si tehnica sa de a amana lucrurile ii pot cauza unele probleme.
 
Barbatul Scorpion = Coleric
– Putini sunt cei care se mai indoiesc de faptul ca Scorpionul este un Coleric innascut. Temperamental si impulsiv, cu el alaturi nu stii niciodata cum o sa-ti fie. Felul sau de a fi te bulverseaza. Vrea intotdeauna sa domine, dar increderea pe care o are in el insusi parca iti reda increderea in propriile forte. Poate fi extrem de iubitor si pasional, dar la fel de bine poate sa fie rautacios si razbunator, gasind cu usurinta metoda potrivita pentru a te ataca atunci cand te astepti mai putin. Entuziasmul lui se ia. Hranindu-se cu independenta si cu libertate, are tendinta de a limita libertatea celor din jur. Vede defectele tale, dar cu greu si le admite pe cele proprii. Te poate fascina, dar uneori il gasesti zgomotos, agasant si obositor.

Barbatul Sagetator = Sangvinic – Fara doar si poate, Sagetatorul are multe in comun cu un Sangvinic. Plin de idei practice si gata realizabile, uraste cuvintele "sedentarism" si "lipsa de activitate". Ii place sa se afle in miezul evenimentelor, tragand cu ochiul, implicandu-se, avand intodeauna un cuvant de spus. Fire independenta si destul de puternica, sigur pe sine pana aproape de ingamfare, Sagetatorul tine mult la libertatea sa, dar si la placerea de a se lasa antrenat in aventuri inedite, incitante. Se casatoreste tarziu si se casatoreste pentru ca trebuie! Ideile sale pot fi sclipitoare, insa uneori lipsite de unitate. Sagetatorul Sangvinic are si un defect principal: refuza sa se maturizeze!

Barbatul Capricorn = Coleric – In esenta sa, mai mult de trei sferturi, barbatul Capricorn este Coleric. Stie sa puna punctul pe i, nu se fereste de eforturi si nici responsabilitatilor nu spune "pas", mai ales daca ne referim la cele profesionale. Este capabil sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce si-a propus. Temperamentul sau poate fi insa bulversant uneori, iar crizele sale de nervi sunt explozive. Tinde sa se supraestimeze si sa-i subestimeze pe cei din jur. Persoana potrivita lui trebuie sa invete cum sa-l tempereze, fara a se lasa insa dominata de personalitatea sa puternica, fara a se lasa manipulata. Destul de dificil, nu?

Barbatul Varsator = Flegmatic/ Sangvinic – Una dintre cele mai neobisnuite zodii ale horoscopului, Varsatorul trebuia sa fie exceptia de la regula. Prin urmare, exista doua tipuri de Varsator: Varsatorul cu un temperament predominant Flegmatic si Varsatorul cu un temperament predominant Sangvinic. Barbatul Varsator Flegmatic este calm, introvertit, se demoralizeaza repede, uita sa improvizeze si planifica totul, este usor greoi si lent in miscari si actiuni, greu de mobilizat inspre un scop anume. Poate fi insa extrem de perseverent, fermecator si ambitios daca si-a pus ceva in minte. Varsatorul Sangvinic este tipul rebel, nonconformist, vivace si ager, schimbator ca vantul, uneori ciudat, extravagant sau excentric, care refuza sa se supuna regulilor, reconstruind lumea din jur in functie de propria viziune.

Barbatul Pesti = Flegmatic– Barbatul din Pesti nu putea fi decat un Flegmatic. Conventional in gusturi si in alegeri, cu o gandire pozitiva, deschisa, placut prin umorul pe care il degaja si felul sau dezarmant de a fi, cu opinii pertinente, obtinand performante fantastice lucrand individual sub comanda altora, graficul personalitatii barbatului din Pesti este caracterizat de regularitate si stabilitate. Flegmaticul din Pesti este tipul barbatului familist, comod si ferindu-se de eforturi prea mari, dispus totusi sa faca orice pentru tihna si fericirea familiei sale.

 

garbo.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
174

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
361

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
97

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...