Lazarus a cumpărat un post de televiziune, pe care îl va transforma in Zeus TV

Lazarus a cumpărat un post de televiziune, pe care îl va transforma in Zeus TV

LUIS LAZARUS

Luis Lazarus, fostul realizator de la Kanal D, a cumpărat postul de televiziune Canal Teleshop. El doreşte să transforme postul de teleshopping într-un canal generalist ce va purta numele Zeus TV.

"Va fi o televiziune generalistă cu accente pe reality-show şi talk-show-uri de anchetă. Are şi o zonă mondenă bine reprezentată, de exemplu am documentare despre vedete, o să am dosar VIP, dosar politic s.a.", a declarat Luis Lazarus.

Lazarus şi-a prezentat, astăzi, în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului planul pentru noul post de televiziune pe care doreşte să-l pună în funcţiune până la sfârşitul acestui an.

Lazarus a încercat să obţină de la CNA modificarea denumirii postului din Canal Teleshop în Zeus TV şi inserarea în actuala grilă de programe a talk-show-ului "Luis Lazarus Live", care ar urma să se desfăşoare pe timpul a patru ore de emisie.

"Noua televiziune va fi pusă în funcţiune cam într-o lună şi jumătate. Recunosc că mi-ar fi mai uşor să încep, treptat, cu talk-show-ul", a declarat astăzi Luis Lazarul în faţa membrilor CNA.

Forul a amânat cererea lui Lazarus deoarece, înainte de a lua o decizie, doreşte să vadă proiectul editorial pentru noul post de televiziune. Având în vedere faptul că este vorba de o schimbare majoră, este posibil ca CNA-ul să elibereze o licenţă nouă pentru Zeus TV, scrie paginademedia.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
25

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
176

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
521

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...