Laur Nechita, reangajat de instanta la Garda Financiara!

Laur Nechita, reangajat de instanta la Garda Financiara!
Magistratii Curtii de Apel Suceava au decis, miercuri, reangajarea lui Laur Nechita in cadrul Sectiei Garzii Financiare Botosani, dupa ce in vara anului trecut a fost concediat, in urma examenului sustinut.

Laur Nechita a actionat in judecata Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Garda Financiara, iar magistratii suceveni au stabilit ca examenul a fost ilegal.

“Admite în parte acţiunea. Anulează Decizia nr.1377 din 1.09.2011 emisă de pârâtă şi o obligă pe aceasta la reintegrarea reclamantului în funcţia publică de execuţie avută anterior emiterii deciziei şi cu plata drepturilor salariale pentru perioada cuprinsă între data eliberării din funcţie şi data reintegrării efective, calculate la indicele de inflaţie ( de la data reintegrării). Cu recurs", se arata pe site-ul Curtii de Apel Suceava.

La inceputul lunii februarie si Daniel Moruzi a obtinut in instanta reincadrarea pe functia detinuta anterior concedierii, in cadrul Garzii Financiare Botosani.

Aceeasi sentinta a fost data in in cazul celorlalti comisari disponibilizati in urma examenului, respectiv Dragos Constantin Budeanu Panzariu, Nelu Constantin Nechita, Petrica Ostin si Liviu Mahalagiu, dar acestia au renuntat la cererea de reintegrare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
254

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...