Lacrimi şi flori pe ultimul drum al omului de afaceri Vasile Viorel Hriţcu. “A căzut un stejar”-FOTO

Lacrimi şi flori pe ultimul drum al omului de afaceri Vasile Viorel Hriţcu. “A căzut un stejar”-FOTO
 Înainte ca omul de afaceri Vasile Viorel Hriţcu, patronul Tipografiei Ria, să fie dus la Cimitirul Pacea, acolo unde îşi va dormi somnul de veci, toţi cei dragi şi-au luat adio de la acesta în Biserică, având ochii în permanenţă plini de lacrimi, impresionaţi fiind şi simplii botoşăneni care au aflat de drama familiei, şi care au venit la înmormântare.

La căpătâiul omului de afaceri au stat mereu soţia şi fiul acestuia.

 Cei trei preoţi care au oficiat slujba de înmormântare au vorbit la final despre cel care a fost Vasile Viorel Hriţcu, un om iubit şi apreciat de toţi cei care l-au cunoscut.

A fost un om bun, cumsecade, care ajuta pe toată lumea şi un om care a dorit să atingă perfecţiunea în tot ceea ce a făcut. Nu s-a rupt o ramură, a căzut un stejar. A luat o floare si a dus-o in gradina lui Dumnezeu ca sa-I infrumuseteze gradina. A luat floarea cea draga de langa sotie, de langa fiu, de langa parinti si a dus-o in gradina Domnului.", a spus unul dintre preoţi.


Un alt preot a spus că familia greu încercată va trebui să ducă mai departe munca omului de afaceri, care a iubit tot ceea ce a făcut.



Cortegiul funerar, care se se întindea pe câteva sute de metri, a plecat de la Biserica Buna Vestire în jurul orei 15.30.

Acesta a fost precedat de zeci de coroane de flori din partea cunoscuţilor, rudelor, colaboratorilor şi prietenilor, pe care erau inscripţionate mesaje de condoleanţe.

Omul de afaceri Vasile Viorel Hriţcu a murit în noaptea de marţi spre miercuri după s-a izbit cu bicicleta într-o fântână arteziană de pe Pietonalul Unirii.

Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!




































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
19

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
138

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
506

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...