Lacrimi la Dorohoi: Si-a condus logodnicul pe ultimul drum!

Lacrimi la Dorohoi: Si-a condus logodnicul pe ultimul drum!
Subofiterul Adrian Ciobanu, pompierul din Dorohoi, ucis de colegul sau, a fost condus luni pe ultimul drum. La funeralii au participat peste 500 de persoane: rude, cunoscuti, apropiati, dar si persoane care au auzit doar de tragedie si au vrut sa aduca un ultim omagiu pompierului.

Cortegiul funerar a plecat spre cimitir in jurul orei 12.30. Subofiterul a fost condus prin fata unitatii, pentru a fi salutat pentru ultima data de fostii colegi.

Cinci preoti s-au rugat si l-au condus pana la groapa pe tanarul pompier.

Logodnica lui Adrian, aflata in stare de soc, nici nu a mai avut lacrimi sa-l planga. Pe toata durata funeraliilor, ea a purtat in mana un tablou cu fotografia lor, pe care scria "Impreuna pentru totdeauna".

La cimitir, adjunctul ISU Botosani a rostit in fata tuturor un ultim omagiu din partea conducerii institutiei. Colegii lui Adrian au avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului coleg. "Era un coleg foarte bun, altruist, cu dragoste pentru ceilalti", a spus Ioan Saucenitanu, ofiter sef in cadrul ISU Dorohoi.

Luni dupa amiaza, la Botosani urmau sa ajunga trei psihologi si un sociolog de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Acestia au rolul de a-i ajuta pe procurori in ancheta, dar si sa ii consilieze pe colegii celor doi pompieri care au murit joi - Adrian Ciobanu (victima) si Gabriel Atodirese (autorul omorului, care mai apoi s-a sinucis).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
269

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
756

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...