La volan având o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat!

La volan având o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat!
În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.05, Cătălin M., de 41 ani, din comuna Româneşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 24 C, în localitatea Dămideni, comuna Românești.

Bărbatul avea o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 iulie, în jurul orei 07.10, a fost depistat în trafic, pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoşani, autoturismul condus de Marcel C. de 64 ani, din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
12

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
805

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
499

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...