La un pas de a naște în mașină, pe un drum din județ! FOTO

La un pas de a naște în mașină, pe un drum din județ! FOTO
O femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Vorniceni, a fost la un pas de a naște în timp ce se deplasa cu o mașină.

Femeia se îndrepta, joi la amiază, spre Botoșani, iar pe drumul județean care vine de la Roma a simțit că o apucă durerile facerii și i-a spus șoferului să cheme Ambulanță. 

Femeia a fost preluată de cadrele medicale la intrarea în municipiul Botoșani dinpre Roma, fiind transportată la Maternitate, unde a fost băgată direct în sală.

“Am preluat gravida dintr-o mașină particulară și am adus-o la Maternitatea. Era deja cu contracții și la 5 minute după ce am intrat în Maternitate a născut o fetiță de 3.100 de grame, sănătoasă, fără nicio problemă", a spus medicul Nicușor Curteanu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Proaspăta mămică mai are acasă un copil.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
86

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
155

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
809

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...