La multi ani, Mihai Malaimare!

La multi ani, Mihai Malaimare!

MIHAI MALAIMARE

Pe 27 august, actorul botosanean Mihai Malaimare implineste 61 de ani! Ii dorim LA MULTI ANI, sanatate si puterea de a discerne bucuria de neghina (cuvant preluat, pare-se, din greceste, care insemna "zazanie"!), dar si nebunia de a ramane, in Romania de astazi, (doar) Actor!

Mihai Malaimare este primul actor care, dupa 1990, a iesit in strada! Si pentru ca, odata ajuns acolo, s-a gandit sa faca ce stie cel mai bine, a inceput sa se joace. MASCA a fost un proiect indraznet, ambitios, riscant.

Si pentru ca romanii nu s-au nascut doar poeti, ci si spectatori hatri, Mihai Malaimare a ramas in strada aproape 20 de ani, bucurandu-si privitorii cu ghidusiile actoricesti.

Insa, mai presus de toate, Mihai Malaimare isi traieste destinul de botosanean plecat prin lume, al celui care tanjeste dupa locul care l-a ivit in lume. Recunoaste, de altfel, ca viata sa are o legatura ombilicala cu Botosaniul!

“Stiu ca sunt subiectiv, probabil lumea nu este asa idilica pe cat o pastrez eu in suflet. Imi amintesc ca am fost opt ani parlamentar acolo si am plecat aproape dat afara de sefii filialelor celor doua partide, dar prefer sa pastrez in memoria afectiva Botosaniul asa cum l-am cunoscut si cum l-am construit eu pentru mine. Este un Botosani al meu si nu intentionez sa-l impun altora, dar din el imi trag energia de care am nevoie in teatru", marturiseste Mihai Malaimare.

Citeste mai multe despre actorul Mihai Malaimare!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
182

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
183

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
266

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...