La furat, in supermarket!

La furat, in supermarket!
Doi botoşăneni sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi furând alimente în supermarketuri. Cei care au sesizat Poliţia sunt chiar agenţii de pază ai magazinelor.

Joi, la ora 11.00, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de către şeful pazei de la un supermarket despre faptul că a reţinut o persoană care a sustras mai multe bunuri din unitate.

Patrula de poliţie, deplasată la faţa locului, a identificat faptuitorul în persoana lui H. Mihai, de 58 de ani, din localitatea Bădiuţi, oraş Ştefăneşti, care a sustras mai multe produse alimentare în valoare de 212,49 lei. Faţă de H. Mihai se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, puţin după ora 15.00, agentul de pază al unui supermarket din municipiul Botoşani a sesizat că a reţinut o persoană care a sustras mai multe bunuri din magazin. Patrula de poliţie a identificat suspecta în persoana lui S. Mioara, de 55 de ani, din municipiul Botoşani, care a sustras din supermarket mai multe produse alimentare în valoare de 33,38 lei. Faţă de S. Mioara se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
4

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
31

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
187

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...