La furat... ce se poate!

Daca nu reusesc sa fure masina, macar sa se aleaga cu o particica din ea! Doi minori au fost prinsi de politistii botosaneni dupa ce au furat aparatoarea de la o roata a unui autoturism Audi.

"In noaptea de 25 spre 26 mai, in jurul orei 23.45, in timpul activitatilor de patrulare, politistii botosaneni au depistat in flagrant pe strada Imparat Traian pe minorii P. O.-M., de 17 ani, si S. M., de 15 ani, ambii din municipiul Botosani, la scurt timp dupa ce au sustras prin demontare aparatoarea de la roata dreapta fata a unui autoturism marca Audi, apartinand partii vatamate B. Marius din municipiul Botosani", se arata in comunicatul de presa al IPJ Botosani.

Bunul sustras, in valoare de 150 lei, a fost recuperat de catre politisti si restituit partii vatamate.

Fata de cei doi minori au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...