A distrus un aparat de jocuri de noroc, suparat ca a pierdut banii!

Luni, in jurul orei 19.30, printr-un apel de urgenta, reprezentantul legal al unei societati din municipiul Botosani a solicitat interventia politistilor la barul societatii, unde un tanar provoaca scandal.

La fata locului s-a deplasat de urgenta o patrula mixta a politiei si jandarmeriei, tanarul respectiv fiind identificat in persoana lui I. Marian, de 29 de ani, din municipiul Oradea, care locuieste fara forme legale pe raza municipiului Botosani.

Primele cercetari efectuate au stabilit ca, dupa ce a pierdut o suma de bani la aparatele de jocuri electronice din bar, tanarul s-a suparat si a lovit cu pumnul in ecranul de protectie al unui aparat, distrugandu-l. Prejudiciul cauzat a fost evaluat la 50 lei.

"Ca urmare a plangerii prelabile formulata de catre reprezentantul legal al societatii, fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, cauza urmand a fi solutionata procedural", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...