La ce categorie să o punem? Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

La ce categorie să o punem? Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

România dovedește pe zi ce trece că este un peisaj minunat și plin de surprize, patria tuturor bancurilor și a umorului instantaneu.

Un tractorist din Arad, cel mai probabil neatent sau băut, a arat un drum judeţean situat între localităţile Lipova şi Șiștarovăț. Plugul tractorului a fost lăsat jos intenţionat sau s-a rupt, astfel că plugul a făcut un crater uriaş pe mijlocul drumului.

"DJ 572 Lipova - Sistatovat. Un conducator, de utilaj agricol, a hotărât să-l are. Sper să fie luate măsurile legale, iar faptasul să plătească", a scris Garofita Scorobete într-o postare în grupul de Facebook - AradTraffic.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, după ce tractoristul a ajuns pe DJ 572, iar din motive încă necunoscute, a lăsat jos plugul tractorului, distrugând astfel asfaltul deja aflat într-o stare degradată, pe o distanţă de câţiva metri, relatează Antena3.ro.

Procedural, autorităţilor le va fi extrem de dificil să îl identifice pe tractorist, iar apoi să reuşească să scoată de la acesta banii necesari reparaţiilor drumului, astfel că, cel mai probabil, drumul judeţean va fi reparat în momentul în care va fi reasfaltat în întregime.

Până atunci, groapa de câţiva metri creată de tractorist va deveni o adevărată capcană pentru şoferi.

La rândul lor, şoferii din grupul AradTraffic au făcut haz de necaz: "Mai așteaptă 2 ore că vin să-l ar cu totul și după pregătesc pentru semănat".

 

Spune-ne opinia ta