La Botosani, viata bate... telenovela!

La Botosani, viata bate... telenovela!
O femeie din Botosani a ajuns la spital, unde a reclamat ca a fost batuta si violata de persoane necunoscute.

In consecinta, medicii Spitalului Judetean au comunicat catre Politie internarea pacientei H. Doina Cristina, de 41 de ani.

"In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca H. Doina Cristina traieste in concubinaj cu C. Iordache, locuind impreuna cu acesta. In ziua de 08.07.2009 s-a intalnit cu trei prieteni ai concubinului sau, persoane din mediul celor fara adapost, cu care a consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, acestia i-au facut avansuri sexuale, ocazie cu care femeia le-a adus la cunostinta ca este bolnava, motiv pentru care acestia au renuntat", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Avansurile nu au fost, insa, pe placul concubinului, care a devenit repede gelos, in urma glumelor facute pe seama sa de catre cei trei prieteni.

Cand au ramas singuri, C. Iordache a agresat-o pe H. Doina Cristina, lovind-o peste tot corpul cu pumnii si picioarele. Avand in vedere ca in urma loviturilor primite, lui H. Doina Cristina i s-a umflat partea dreapta a fetei, concubinul a solicitat interventia ambulantei, aceasta fiind transportata la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale.

H. Doina Cristina a fost prezentata la Serviciul de Medicina Legala Botosani, ocazie cu care medicul legist a concluzionat ca aceasta prezinta leziuni ce pot data din data de 10.07.2009, insa nu prezinta urme de contact sexual recent.

Fortata de concluziile medicilor, femeia a recunoscut ca nu a fost violata de nimeni, insa a declarat la spital ca a fost violata la presiunea concubinului ei.

In cauza se continua cercetarile fata de C. Iordache sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a se propune solutie procedurala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
145

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
159

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
243

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...