Europarlamentarul Becali: Hai, pa, jigodie!

Europarlamentarul Becali: Hai, pa, jigodie!

 GIGI BECALI: Hai, pa, jigodie!  

I-am ales, au ajuns acolo, iar acum au devenit aroganti! Cei 33 de noi europarlamentari romani sunt asteptati sa participe, in perioada 14-19 iulie, la prima sedinta constitutiva a Parlamentului European.

Insa, multi dintre ei nici nu stiu exact cand vor zbura spre Strasbourg pentru a ajunge la sesiunea dedicata alegerii structurilor de conducere ale Parlamentului si organizarii interne, informeaza Evenimentul Zilei.

Gigi Becali, proaspat ales de romani sa ne reprezinte in Parlamentul European, a fost intrebat telefonic de o ziarista de la Evenimentul Zilei in legatura cu locul unde va sta la Strasbourg.

"Te iau pe tine! Stau cu tine la hotel! Da, iau un lucru special cu mine, pe tine! Hai, pa, jigodie!", a fost raspunsul dat de Gigi Becali.

Reprezentata PNL, Renate Weber, aflata la al doilea mandat, a declarat ca pregatirile protocolare de dinainte sunt "extrem de superficiale", deci neinteresante.

Daciana Sarbu, aflata la al doilea mandat de europarlamentar, a spus ca va pleca luni, la pranz, spre Strasbourg, alaturi de Corina Cretu. Se va caza la un hotel, cum a facut-o si in ceilalti cinci ani de delegatie.

Democrat liberalul Cristian Preda a declarat ca s-a informat cu privire la subiectele de pe agenda comisiei si ca a cumparat mai multe carti noi, informative, despre regiunea Magreb, o zona saraca, dar exploatata turistic, din nordul Africii.

Totodata, Corneliu Vadim Tudor a declarat la ProTV ca o sa doarma in gara.

"Imi va face Gigi Becali vant cu evantaiul. Eu nu imi cumpar apartament sau casa acolo. Nici nu am bani. Mi s-a retinut o camera la hotel", a spus Vadim.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
164

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...