La Botosani: Soferii dau in gropi, edilii ingroapa banii in asfalt!

La Botosani: Soferii dau in gropi, edilii ingroapa banii in asfalt!
Nicio iarna fara gropi! Chiar daca nu a mai nins asa de mult ca iarna trecuta si nici gerul nu a mai fost atat de mare, pe strazile din municipiul Botosani gropile au inceput sa se inmulteasca de la o zi la alta, ca ciupercile dupa ploaie.

Cele mai mari probleme au aparut in zonele unde s-au facut pana acum doar lucrari de intretinere, iar o data cu fenomenele de inghet-dezghet, la care a contribuit si materialul antiderapant folosit pentru deszapezire, asfaltul a inceput sa se macine, lasand in urma adevarate capcane pentru soferi.



Reprezentantii Primariei cunosc problema si spun ca incepand chiar de astazi se va interveni pe principalele artere din municipiu, pentru plombarea gropilor cu mixtura asfaltica la rece.

"Chiar de astazi vor incepe lucrarile, care vor fi facute de catre firma cu care avem incheiat contract pentru reparatia strazilor. Se va interveni pe strazile principale, cum ar fi Calea Nationala, Marchian, Bulevard si se vor plomba gropile care au aparut in asfalt. Noi avem prinsi bani in buget pentru aceasta activitate si, din experienta anilor trecuti, se cheltuie pana in 200.000 de lei", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.



Iarna trecuta, Primaria a cheltuit cu plombarea gropilor, cu mixtura asfaltica la rece, aproximativ 100.000 de lei. Numai ca materialul folosit nu a tinut sase luni, asa cum dadea asigurari constructorul, ci doar cateva sapatamani, fiind nevoie de noi interventii. Ramane de vazut daca si anul acesta povestea se repeta.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
397

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
543

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
655

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...