La Botoșani a debutat a 6-a ediție a raliului “Moldova Classic Rally”. Cele mai vechi mașini din Moldova vor fi prezentate mâine în cadrul unei expoziții în fața Primăriei

La Botoșani a debutat a 6-a ediție a raliului “Moldova Classic Rally”. Cele mai vechi mașini din Moldova vor fi prezentate mâine în cadrul unei expoziții în fața Primăriei

La Botoșani a debutat astăzi a 6-a ediție a raliului “Moldova Classic Rally”, o manifestare organizată de filialele Botoșani și Iași în intervalul 19-20 Iunie 2021.

Anul acesta evenimentul se va desfășura pe teritoriul județului Botoșani, pe parcursul a 2 zile însumând 3 etape de concurs, au anunțat organizatorii.

Evenimentul este un raliu de regularitate dedicat posesorilor de autovehicule istorice si youngtimer a căror data de fabricație este mai veche de 1 Ian 1996.

Conform tradiției, evenimentul este un prilej de a promova restaurarea, conservarea si valorificarea automobilelor istorice si va combina elemente competiționale si culturale, desfășurând-se pe un traseu de 340 km care include vizitarea unor obiective de patrimoniu cu caracter unic, cum ar fi casa memoriala George Enescu, casa memoriala Mihai Eminescu si Lacul cu nuferi din Ipotești”, au anunțat organizatorii.

La finalul evenimentului toți participanții vor fi prezenți la o expoziția organizata în Piața Primăriei din Botoșani li care va avea loc duminica 20.06.2021, intre orele 13:00 - 16:-00.

Iată și programul de astăzi:

09:30 – Start Etapa 1: Botoșani-George Enescu- Darabani cu vizitarea Casei memoriale G. Enescu

16:00 – Start etapa 2: Darabani - Rădăuți Prut - Manoleasa - Botoșani

Programul zilei de Duminică:

09:30 – Start etapa 3: Botoșani - Leorda - Bucea - Ipotești

10:30-12:00 – Vizitare Casa memorial M. Eminescu si lacul cu nuferi

12:00 – Plecare Ipotești – Botoșani

13:00 - Sosire Botoșani in Piața Primăriei pentru expoziție

14:30 – Afișare rezultate

15:00 – Premierea participanților

 

Spune-ne opinia ta