La betie, o mama a vrut sa isi arunce in fantana fiica de 2 ani!

Scene incredibile într-un sat botoşănean! O mamă a fost cât pe ce să îşi arunce copilul de 2 ani în fântână, ea fiind oprită în ultima clipă de consăteni!

Poliţia a intervenit şi i-a scos din "sânul" familiei pe toţi cei patru copii minori, pe care chiar părinţii lor îi alungaseră de acasă.

La 18.09.2009, ora 20.00, poliţiştii din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani, au fost sesizaţi de D. Cristian, de 34 de ani, din satul Socrujeni, comuna Gorbăneşti, despre faptul că P. Elena, de 33 de ani, din aceeaşi localitate, a încercat să-şi arunce într-o fântână fiica de 2 ani, fiind împiedicată de către mai mulţi cetăţeni să îşi ducă fapta până la capăt.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au constatat că soţii P. Elena şi P. Petru se aflau într-o stare avansată de ebrietate, iar cei patru copii minori cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani au fost alungaţi din locuinţă de către părinţi", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botoşani.

Minorii au fost aduşi şi internaţi la Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Botoşani.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului faţă de părinţii copiilor, P. Petrică, de 34 ani, şi P. Elena, de 33 ani, urmând a se propune soluţie procedurală.

Pentru copiii în vârstă de 5, 7 şi 10 ani s-a dispus efectuarea evaluării psihologice în vederea stabilirii existenţei vreunei forme de abuz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...