La aproape 90 de ani, lovit şi lăsat fără bruma de bani pe care o strânsese pentru zile negre!

Sâmbătă, poliÅ£iÅŸtii SecÅ£iei Rurale 1 BotoÅŸani au fost sesizaÅ£i printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că, în aceeaÅŸi zi, două persoane necunoscute au pătruns în locuinÅ£a unui bărbat de 87 ani, din comuna GorbăneÅŸti, de unde au sustras o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ieri, 12.09.2015, în jurul orei  15.20, C. V., de 32 ani, din comuna  BroscăuÈ›i, judeÅ£ul BotoÅŸani, a pătruns fără drept în locuinÈ›a persoanei vătămate È™i a sustras 60 de lei, fiind însă surprins de către aceasta.

În aceste împrejurări, pentru a-È™i asigura scăparea È™i pentru a păstra banii sustraÈ™i, bărbatul a lovit persoana vătămată, după care a părăsit imobilul.

Fiind urmărit de un vecin al părÅ£ii vătămate, până în extravilanul localității GorbăneÈ™ti, C.V. l-a lovit ÅŸi pe acesta cu un obiect contondent, pentru a-È™i asigura scăparea È™i a păstra banii sustraÈ™i.

Totodată, cercetările au stabilit că la comiterea faptei a participat È™i C.F. de 34 ani, din comuna BroscăuÈ›i, care a pătruns de asemenea fără drept în locuinÈ›a persoanei vătămate È™i a stat de pândă în hol.

PoliÅ£iÅŸtii au dispus reÅ£inerea pentru 24 de ore în arestul I.P.J.BotoÅŸani faţă de C. V., urmând ca pe numele acestuia să fi formulată propunere de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunilor de tâlhărie calificată ÅŸi respectiv complicitate la furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 È™i 16 octombrie compania pune la dispoziÈ›ia călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

AceÈ™tia estimează majorări de preÈ›uri între 10% È™i 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producÈ›ia locală. În acest context...