La 5 workshopuri si Conferinta "Managementul proiectelor: prima lectie" sunt ocupate toate locurile!

Conferinta Finantare.ro - Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii se apropie cu pasi repezi. Organizat sub egida Arhipelago, la Iasi, pe parcursul zilei de 4 iunie, evenimentul isi propune sa incurajeze mediul de afaceri prin sesiuni special concepute pentru acoperirea celor 4 teme: finantari, managementul proiectelor, consultanta si investitii.

Astfel se vor desfasura 6 conferinte si 18 workshop-uri, dand ocazia participantilor de a-si alege dintre acestea: 2 conferinte si 3 workshopuri, in functie de locurile disponibile. In prima parte a zilei se vor desfasura conferintele cu o pauza de cafea intre ele, dupa care participantii vor putea lua pranzul oferit de organizatori. In cursul dupa amiezii vor fi dezbatute cele 18 workshopuri organizate in paralel, in serii de cate 6.

Momentan au fost ocupate toate locurile la Conferinta Managementul proiectelor: prima lectie si la workshopurile sustinute de:

1.George Dragnea (Syntagma) cu tema "Atragerea surselor alternative de finantare pentru proiecte"
2.Angelica Manea (Dal Consulting) cu tema "Evaluarea proiectelor de finantare. Ingredientele
unui proiect de succes"
3.Radu Limpede (EU Advisory), cu tema "Fondurile UE – intre tentatia banilor aparent facili si pasiunea pentru un proiect care sa te ridice in alta liga a afacerilor".
4.Dan Schipor (Daris), cu tema "Fundamentare si bugetare plan de afaceri"
5.Sever Avram/ Sandu Zamfirescu (EUROLINK - House of Europe ) cu tema "Riscuri, capcane si precautii utile pentru evitarea neregulilor, fraudelor si litigiilor in cursul realizarii proiectelor de investitii cu sprijin UE" oferit de si sustinut de speakerii.

Seara se va desfasura sesiunea Cocktail & Networking, in cadrul careia va avea cuvantul invitatul special Filipe Carrera. Acesta va fi urmat de lansarea retelei socio-profesionale ManagerDeProiect.ro, un proiect realizat de Arhipelago in colaborare cu Total Soft.

Cocktailul va aduce, pe langa buna dispozitie, networking si business, o tombola cu premii speciale pentru participantii Conferintei Finantare.ro.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
185

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
186

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
269

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...