La 16 ani, reţinut după ce a tâlhărit un alt minor, de 17 ani!

Ziua în amiaza mare, un adolescent de 17 ani a rămas fără telefonul mobil! Cel care, sub ameninţare, l-a tâlhărit, este un minor de 16 ani, care a fost reţinut de poliţişti!

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani l-au identificat pe B.B., de 16 ani, din municipiul Botoşani, ca fiind principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, la data de 18 februarie, în municipiu.

În fapt, în sarcina minorului s-a reţinut că, la data de 18 februarie, în jurul orei 14.15, în timp ce se afla pe strada Alexandru Donici din municipiul Botoșani, a acostat şi ameninţat cu violenţe un minor de 17 ani, pentru a-i sustrage acestuia un telefon mobil.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faţă de minor fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul  I.P.J. Botoşani.

De asemenea, întrucât cu privire la B.B. exista deja dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, poliţiştii vor formula pe numele acestuia propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă.    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...

Mihaela Arhip: ”Aprindem candela ca să îngenunchem noi în faţa luminii ei, nu ca să-i îngenunchem pe alţii” (Foto)

astăzi, 11:30

Pe cei care încă mai cred că sensibilitatea este un defect, îi rog să treacă la pas printre oamenii despre care am scris, printre necunoscuţii despre care, poate, voi scrie, printre O...

Serviciile Secrete americane avertizează Casa Albă: Dorința Ucrainei va provoca represalii puternice ale lui Putin

astăzi, 10:50

Războiul condus de către liderul de la Kremlin trece prin momente critice, mai ales de când trupele Kievului au pătruns în regiunea rusă Kursk. Acum, Serviciile Secrete americane au...