Justiţia în România: Judecătorul Mustaţă aranja dosare în WC şi trăgea apa să nu poată fi interceptat!

Reţinut ieri, inainte de procesul lui Dan Voiculescu, judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurorii DNA ca indeparta telefoanele mobile din locuinta conspirativa in care discuta cu prietenul sau Ion Boraciu modul in care pot fi rezolvate diferite dosare aflate pe rolul Curtii de Apel si, pentru a nu putea fi interceptat, a avut ideea de a purta aceste discutii in WC-ul locuintei, timp in care tragea apa de la toaleta sau dadea drumul la apa de la robinet, potrivit referatului procurorilor DNA.

In cursul noptii de marti spre miercuri, Curtea de Apel Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a judecatorului Stan Mustata si a grefierei Mariana Curea. Decizia CAB nu este definitiva si poate fi contestata.

In ceea ce priveste cazul lui Mihai Stoica, zis "MEME", judecatorul Stan Mustata a afirmat, potrivit procurorilor DNA, ca poate sa dispuna o solutie favorabila - punere in libertate sau scaderea pedepsei - in schimbul a 500 de milioane lei vechi sau chiar 400 de milioane, insa nu mai putin de 300 milioane.

Procurorii, care au dispus retinerea judecatorului pentrru 24 de ore, afirma ca Stan Mustata, alaturi de Florian Alexandru si Ion Boraciu, cu sprijinul grefierului Mariana Curea, au constituit un grup infractional organizat, prezentand in referat interceptari ambientale care releva "elemente probatorii insurmontabile" legate de savarsirea de acte de coruptie cu caracter repetitiv.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...