Jurnalul intim al studentei criminale Alina Horeanu, pe mina magistratilor

Jurnalul intim al studentei criminale Alina Horeanu, pe mina magistratilor

ALINA HOREANU

Magistratii de la Tribunalul Iasi au trimis jurnalul Alinei Horeanu catre Curtea de Apel, acolo unde se judeca procesul studentilor criminali.

Alaturi de jurnal, care a fost trimis intr-un plic sigilat, judecatorii au predat si bita de baseball cu care a fost lovita victima, precum si expertiza efectuata asupra masinii lui Daniel Mancas, omul de afaceri din Botosani care a fost ucis.

Toate acestea au fost predate de conducerea Tribunalului Judetean catre Curtea de Apel, dupa ce, la ultimul termen de judecata, Vlad Irimia Scurtu a solicitat aducerea lor la dosar.

Am trimis de la Camera de Corpuri Delicte a Tribunalului Iasi trei plicuri. Intr-unul se afla jurnalul inculpatei Alina Horeanu, alaturi de un carnetel cu citate si numarul de telefon ce ii apartinea ei, in al doilea se afla examinarea autoturismului, iar intr-un alt plic mare se regaseste bita de baseball", a precizat judecatorul Radu Tarniceriu, presedintele Tribunalului Iasi, intr-o adresa depusa la dosar, scrie Ziarul de Iasi.

Conform procurorilor, in urma cu doi ani omul de afaceri Daniel Mancas a fost dat disparut, iar in urma anchetei, politistii au ajuns la concluzia ca Vlad Scurtu si Alina Horeanu l-au ucis pe acesta. Scurtu a fost condamnat de Tribunalul Judetean la 23 de ani de puscarie pentru omor deosebit de grav, in vreme ce Alina Horeanu a primit o pedeapsa de 20 de ani de detentie, insa cei doi au facut apel la sentinta primita.

Urmatorul termen de judecata al acestui dosar va avea loc pe 10 decembrie.

 

Vezi si Jurnalul unei prostituate de lux- Alina Horeanu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...