Adrian Enache: Fetita mea, iarta-ma!

Ziua de joi a fost una importantă pentru familia lui Adrian Enache, deoarece fiica sa, Diana, a împlinit 13 ani, iar el şi-a lansat albumul "Best Off". Solistul a urcat pe scenă alături de simpatica adolescentă şi a ţinut morţiş să-i ceară acesteia iertare pentru durerea pricinuită.

"Sunt, în sfârşit, un bărbat fericit!". Acestea au fost primele cuvinte pe care Adrian Enache le-a adresat joi seară fanilor săi, la lansarea albumului "Best Off", ce a venit ca o încununare a 20 de ani de carieră.

Chiar dacă iubirea vieţii sale, Iuliana Marciuc, nu a fost prezentă la eveniment, ziua a fost cu atât mai specială pentru el cu cât, printre spectatori, s-a numărat şi fiica sa, Diana, care a împlinit în aceeaşi zi, vârsta de 13 ani.

Enache a urcat pe scenă plin de energie şi de entuziasm, mărturisind că şi-ar fi dorit ca Iuliana şi fiul lor să fie alături de el.

A privit apoi în ochii Dianei şi a simţit nevoia să-i ceară acesteia iertare pentru faptul că divorţul de soţie i-a produs multă durere fiicei sale.

"Aş vrea să-i cer fetiţei mele iertare pentru toate lacrimile pe care le-a vărsat din cauza mea. Poate nu am fost cel mai bun tată, poate ar fi meritat mai mult, însă vreau să ştie că o iubesc enorm şi că, orice s-ar întâmpla, tatăl ei o să-i fie mereu alături, la bine şi la rău, aşa cum şi ea a fost alături de mine", a mărturisit artistul, cu vocea tremurândă.

Momentul emoţionant a continuat atunci când Adrian şi Diana au dansat îmbrăţişaţi pe melodia "O singură noapte".
 

sursa: Click

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...