Jucătorii echipei FC Botoşani au plecat în cantonament la Câmpulung

Jucătorii echipei FC Botoşani au plecat în cantonament la Câmpulung
Fotbaliştii de la FC Botoșani vor avea câte două antrenamente pe zi şi sunt hotărâţi să facă o pregătire foarte bună, astfel încât să aibă evoluţii pe măsura aşteptărilor în returul campionatului.

"Este cea mai grea perioadă, dar şi cea mai importantă. De programul de pregătire se ocupă domnul Popovici. Presupun că este gândită bine pentru a ne ajuta. Vor fi două antrenamente pe zile. Trei antrenamente pe zi nu se mai fac. Vremea nu cred că ne ajută pentru că nu sunt suprafeţele pe care se antrenează un jucător de fotbal, dar trebuie să ne adaptăm. Voi face o pregătire cât mai bună pentru că vreau să-mi ajut echipa. Cea mai mare nevoie de mine este ca jucător, şi apoi ca antrenor", a spus Valeriu Bordanu, antrenorul second al FC Botoşani.

Cel mai greu va fi pentru mijlocaşul african Emanuel Mbella. Acesta trebuie să se obişnuiască în primul rând cu antrenamentele pe zăpadă şi cu temperatura scăzută.

"M-am obişnuit cu zăpada. E mai greu dar asta e. Mergem acolo, facem pregătirea şi ne întoarcem", a spus Mbella.

În cantonamentul de Câmpulung, antrenorul principal Cristi Popovici va pune accentul pe pregătirea fizică.

"Pregătirea aceasta este cea mai importantă pentru că se acumulează cel mai mult. Nu contează câte antrenamente vor fi. Important este să fim sănătoşi şi să ne putem pregăti. Sunt cantonamente foarte grele dar şi foarte benefice", Florin Acsinte, fundaş FC Botoşani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
103

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
242

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
165

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...